Beč, 10. svibnja 2016.

Javni natječaj za prijavu programa i projekata manjinskih udruga za 2016.g

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Austriji, sukladno članku 3. Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu financijske potpore programima i projektima udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine i Odluci predstojnika Državnog ureda za Hrvate izvan RH o raspodjeli financijske potpore namijenjenih hrvatskoj nacionalnoj manjini u inozemstvu za 2016. Godinu, raspisuje javni natječaj za prijavu programa i projekata udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2016. godinu.

Obrasci za prijavu (obrazac prijave, obrazac proračuna i obrazac životopisa – Europass) nalaze se u nastavku, kao i tekst objave javnog natječaja.
Pozivamo sve udruge i društva da se odazovu natječaju. Napominjemo kako se radi o financiranju projekata i programa koje se organiziraju unutar udruga i organizacija, a koje je potrebno opisati u Obrascu prijave, u dijelu „Podaci o projektu“.

Ljubazno molimo da udruge svoje natječaje upute na adresu Veleposlanstva (Rennweg 3, 1030 Wien) uz napomenu „Prijava na natječaj za financiranje programa i projekata hrvatske nacionalne manjine u 2016. g.“ od 15.5.2016. do 15.7.2016.

Molimo da se za sva pitanja, savjete i pomoć obratite na adresu domagoj.maric@mvep.hr.  

1. Javni natječaj
2. Manjine natječaj – Obrazac prijave
3. Manjine natječaj – Europass životopis
4. Manjine natječaj – Obrazac proračuna